Onze kansklas dit jaar! (2013-2014)

Begin dit jaar zijn er drie nieuwe leerlingen gestart met als doel hun niveau te verhogen, zodat ze hun kansen vergroten op een beter uitstroomadvies. Een uitstroomadvies waarvan ze zelf en hun ouders dachten dat het erin zat. Samen hebben we de leerdoelen opgesteld en ze zijn aan de slag gegaan. Al gauw bleek dat er veel meer in zat, dat de motivatie en het plezier in leren terug kwam hetgeen resulteerde in een prachtig uitstroomadvies.

kansklas-1

Zes leerlingen gaan ons straks verlaten. Allen hebben een school gevonden die past bij hun niveau. En wat hebben ze het goed gedaan. Ze kwamen met een duidelijk doel op Onze Toekomst en hebben dit voor 100% waargemaakt. Wij zijn blij dat jullie harde werken is beloond met een goede Cito-score en de toelating op de school van jullie keuze.

kansklas-2

WIJ ZIJN TROTS OP JULLIE!!